måndag 29 september 2008

Bruning down the house (8)

Äntligen! Liten spänning i vardan! Trodde det skulle bli ännu en tråkig måndag, men ack så blev det ej! Det har minsann brunnit i vår aula. Och det brann typ mellan taket och något annat vilket tydligen medförde att det blev en smula svårare för brandmännen att släcka elden. Nu luktar det skit i hela skolan men vi ska trots allt fortsätta med vårt arbete.

Något som gör mig lite upprörd är att David visste det ca. 10 min tidigare innan vårat larm gick(?!). Tänk att han visste det innan vi elever visste att det brann på skolan. Det är sjukt dåligt. Jag trodde att han menade Petri, alltså det gamla riktiga Petri. Men nej! Larmet kom efter kanske 5 min. Det är nog det sämsta med det hela. Skit i skolan, det är bara pildamm. Men Eleverna! Vi hörde t.o.m inte brandlarmet för att vi satt och snacka så högt i klassrummet. Vår geografilärare fick slita upp dörren och beorda oss att genast gå ut, innan vi över huvudtaget hade uppfattat vad som hade hänt.

Och frågan är; vad hade egentligen kunnat orsaka branden? Fick höra några rykten om bombattentat och sånt skit. Snart kommer säkert någon som säger att det är ett gäng terrorister som håller Eva Daun som gisslan uppe på aulans vänstra lektare och hotar med att utplåna hela skolan ifall de inte får en viss summa pengar. Sen ska Eva Daun sitta med silvertejp runt munnen och spelas in när hon ber allmänheten om hjälp. Sen kommer videon komma ut på Youtube.

Nu ska vi ha radioteater!
Fridens